001

CrossFit is een kracht en conditie programma gebaseerd op functionele training en bewegingen, gedaan over verschillende tijden. De natuurlijke bewegingen die we maken in het dagelijks leven zoals zitten, lopen, rennen, tillen, duwen, trekken etc. zijn de bewegingen die wij tijdens de oefeningen laten terugkomen in onze trainingen.

CrossFit Asten is er dan ook voor iedereen, jong en oud. Alle bewegingen en technieken kunnen dan ook aangepast worden voor elk niveau, zodat iedereen zijn algemene fitheid verbetert zal worden. CrossFit trainingen zijn altijd in kleine groepjes (max.8 a' 10 pers.) en onder begeleiding van een gecertificeerde CrossFit trainer. Zo kunnen we ook van elkaar leren en daardoor nog sneller onze resultaten behalen die we graag willen bereiken. Ook voor gezonde voeding kunnen wij u adviseren en begeleiden naar een gezondere lifestyle.

Wat CrossFit Asten niet is: CrossFit Asten is geen standaard sport- fitnesscentra, je zal dan ook geen fitness toestellen tegen komen. Het gaat om de beweging die men maakt niet om de apparatuur. Dus wil je meer energie, meer functionele kracht, betere controle van je lichaamsgewicht en je beter gaan voelen in het dagelijks leven.

Kom dan trainen bij CrossFit Asten.