MMA

MMA staat voor Mixed Martial Arts, en is een sport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende verdediging/vechtsporten, zoals worstelen (grappling), judo, kickboxen, muay thai, boksen en jiujitsu.

Deze combinatie heeft als doel het vormen van de meest effectieve vechtsport voor een in theorie vrij gevecht.
De MMA trainingen worden gegeven op woensdag avond van 19:00 t/m 20:30 uur onderbegeleiding van een ervaren MMA trainer.
(max. 15 personen per training)

We starten op 13 Juli met nog meer fighting trainingen.

"Fighting Sunday"

09:00 t/m 10:00 uur zelfverdediging voor iedereen (max.10 pers.)
10:00 t/m 11:00 uur Thai-boxen voor dames (max. 10 pers.)
11:00 t/m 12:00 uur MMA (max. 10 pers.)

Met zelfverdediging leer je weerbaarheids-technieken om een indringer op afstand te houden, ook krijg je meer zelfvertrouwen waardoor je zekerder over straat gaat.
Daardoor ben je minder snel een prooi voor een aanvaller. Zelfverdediging is er dan ook voor jong en oud, dames en heren.

Voor de dames is er special een Thai-box training, dus voor elke dame die het prettiger vindt of gewoon gezelliger om alleen met dames te trainen. (trainer is man)
Leer jezelf verdedigen met Thai-box technieken, of maak je lijf sterker en strakker. Thai-boxen is een full contact sport waarbij stoten en trappen worden gebruikt.

Wil je graag een keertje meedoen of wil je meer informatie over de fighting trainingen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.